Baras Marketing - Digitalni marketing za pobjednike

Pravila privatnosti

Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, korisnik je suglasan da Baras Marketing, obrtu za marketing i savjetovanje dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje i podatke trgovačkog društva koje predstavlja ili zastupa. Korisnik dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovara s Baras Marketing, obrtom za marketing i savjetovanje.

Baras Marketing, obrt za marketing i savjetovanje obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima korisnika, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Baras Marketing, obrt za marketing i savjetovanje i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Skupljanje i obrada osobnih podataka uključuje i prosljeđivanje osobnih podataka klijenta trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova.

Korisnik je suglasan da Baras Marketing, obrt za marketing i savjetovanje, u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi osobne i/ili podatke trgovačkog društva dvije godine nakon isteka potpisanog ugovora.

Za posjetitelje barasmarketing.hr: Na web stranicama barasmarketing.hr u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi se Google Analytics. Google Analytics omogućava uvid u posjećenost iz izvora kao što su pay-per-click mreže, e-mail marketing, display oglašavanje, web tražilice...

Baras Marketing, obrt za marketing i savjetovanje
Vlasnik Denis Sinovčić
Zagrebačka cesta 132, Zagreb
info@barasmarketing.hr