Baras Marketing - Digitalni marketing za pobjednike

Izrada web stranice za Natural Power

Natural Power d.o.o. je generalni zastupnik i distributer za ekološka i biorazgradiva sredstva za čišćenje, odmašćivanje, uklanjanje kamenca i grafita. Zastupaju cijeli niz svjetskih brandova s primarnom idejom o očuvanju zdravlja i okoliša svojih potrošača.

ZADATAK

Zadatak je bio modernizirati web stranicu kako bi pratila ekološke i zelene vrijednosti koje propagira tvrtka te na kvalitetniji način prezentirati široku paletu proizvoda koje Natural Power stavlja na tržište.

RJEŠENJE

 1. Analiza postojećeg weba
  Prvi korak kod redizajna svake postojeće web stranice je analiza postojećeg stanja. Analiza se radi kako bi napravili reviziju postojećih sadržaja te prednosti i mana postojećeg rješenja.
 2. Prijedlog nove arhitekture
  Nakon obavljene revizije i razgovora s klijentom, krećemo u izradu prijedloga arhitekture (sitemape) nove web stranice. Arhitektura nam daje detaljni nacrt koje i kakve će sadržaje nova web stranica imati. Naglasak je stavljen na skupine proizvoda koje klijent stavlja na tržište.
 3. Izrada novih sadržaja
  Nakon što s klijentom dogovorena arhitektura, pristupa se produkciji svih potrebnih sadržaja (naslova, tekstova, opisa proizvoda i fotografija). Pri izradi novih sadržaja vodi se briga o osnovnoj SEO optimizaciji kako bi tekstovi bili prilagođeni onome što ciljana publika pretražuje na tražilicama.
 4. Prijedlog novog dizajna
  Po završetku izrade sadržaja pristupa se vizualizaciji nove web stranice. Cilj dizajna je moderna i pregledna web stranica koja dizajnom vodi svakog posjetitelja kroz jednostavni proces online kupnje. Najveći naglasak kod dizajniranja se stavlja na kvalitetan izgled web stranice na svim uređajima od velikih ekrana stolnih računala do najmanjih pametnih telefona.
 5. Provedba dogovorenog rješenja
  Finalni korak nakon odobrenog dizajna je izrada kompletne web stranice sa svim novim sadržajima i vizualnim rješenjima.