Zatraži ponudu
SEO optimizacija za stomatološku ordinaciju
SEO

SEO optimizacija za stomatološku ordinaciju

Esthetic Dental Center je u vrijeme početka suradnje bio manja stomatološka ordinacija u Zagrebu. Danas, u novom modernom prostoru pružaju kompletnu uslugu prevencije, liječenja i rehabilitacije usne šupljine.

ZADATAK

Pojačati prisutnost na tražilicama uz povećanje kvalitetnih web posjeta od strane potencijalnih klijenata i rast broja upita koji dolaze putem tražilica.

Rješenje

Za stomatološku ordinaciju EDC smo napravili projekt SEO optimizacije postojeće web stranice.

Dubinskom SEO analizom uočene su prilike za optimizaciju postojećih sadržaja i meta tagova te kreiranje novih SEO optimiziranih sadržaja u obliku stručnih članaka i prikaza liječenja stvarnih pacijenata te je pokrenuta aktivnost digitalnog PR-a.

To je pomoglo u povećanju vidljivosti njihove web stranice na tražilicama

Proces optimizacije za tražilice uključuje:

 1. Analiza ključnih riječi
  Pronalazak relevantnih ključnih riječi i fraza koje korisnici traže i koje se odnose na usluge stomatologa.
 2. Optimizacija sadržaja
  Uređivanje postojećeg sadržaja i dodavanje novog sadržaja na web stranicu kako bi se poboljšala relevantnost ključnih riječi i fraza.
 3. Optimizacija strukture web stranice
  Uređivanje kodiranja web stranice i njene strukture kako bi se poboljšala vidljivost i relevantnost ključnih riječi i fraza.
 4. Off-site optimizacija
  Izgradnja kvalitetnih backlinkova prema web stranici stomatologa kako bi se poboljšala autoritativnost i relevantnost pomoću PR članaka na drugim portalima
 5. Praćenje i analiza
  Praćenje rezultata i analiza uspjeha optimizacije tražilice kako bi se izvršile daljnje prilagodbe.

Kao rezultat smo poboljšali vidljivost web stranice na tražilicama, što je rezultiralo većim brojem upita i povećanom broju pacijenata koji traže stomatološke usluge.

crossmenu