Web

Izrada web stranice za prodaju nekretnina

Ecotectura se temelji na postizanju ravnoteže između gradnje i okoliša. Misija tvrtke je stvaranje nekretnina koje sjedinjuju urbani stil života s prirodnom ljepotom. Fokusiraju se na visoke tehnološke standarde i estetiku kako bi stvorili praktične i luksuzne prostore.

ZADATAK

Izrada web stranice koja će efikasno predstaviti i prodavati novi stambeni projekt pod nazivom Townhouse Residence. Naš zadatak je bio dizajnirati web stranicu koja će prikazati luksuzne karakteristike svih stanova, naglašavajući njihovu modernu arhitekturu, održivost i udobnost življenja te potaknuti posjetitelje da investiraju u ove luksuzne nekretnine.

Rješenje

Rješenje koje smo osmislili predstavlja modernu, elegantnu web stranicu koja savršeno odražava luksuz i održivost, usklađeno s njihovom misijom. Ova web stranica istovremeno predstavlja tvrtku i njihov stambeni projekt, Townhouse Residence, na način koji ističe njihove vrijednosti i visoke standarde.

  1. Dizajn elegancije i luksuza: Web stranica je dizajnirana s naglaskom na estetiku, koristeći moderne elemente dizajna koji odražavaju luksuzni karakter stambenih prostora. Minimalistički pristup omogućuje posjetiteljima da se lako usredotoče na bitne informacije.
  2. Detaljni opisi i fotografije stanova: Svaki stan je detaljno opisan na web stranici, pružajući potencijalnim investitorima sve relevantne informacije o veličini, rasporedu prostorija, kvaliteti materijala i dodatnim pogodnostima. Osim toga, obilje fotografija interijera omogućuje posjetiteljima da dočaraju atmosferu i kvalitetu stanova.
  3. Prilagođena preglednost na svim uređajima: Web stranica je responsivna, što znači da je optimizirana za prikaz na svim vrstama uređaja, uključujući mobilne telefone, tablete i računalne ekrane. To osigurava dosljedno iskustvo korisnika bez obzira na uređaj koji koriste.
  4. SEO optimizacija za bolju vidljivost: Temeljena je osnovna SEO optimizacija kako bi web stranica bila što vidljivija na tražilicama, pomažući u privlačenju ciljane publike i potencijalnih kupaca.
  5. Višejezičnost: Web stranica je dostupna na tri jezika - hrvatskom, engleskom i njemačkom, što omogućuje širok doseg i privlačenje internacionalne publike koja je zainteresirana za investiciju u nekretnine.

Kombinacija elegantnog dizajna, detaljnih opisa stanova, prilagođenosti za sve uređaje, SEO optimizacije i višejezične podrške čini ovo rješenje savršenim alatom za predstavljanje i promociju Townhouse Residence projekta tvrtke Ecotectura.

crossmenu