Kako do najpovoljnije izrade web stranice za male poduzetnike

Website as a Service (web stranica kao pretplata) nova je metoda izrade web stranica koja smanjuje cijenu početnih ulaganja i ubrzava proces izrade.

Što je Website as a Service?

Website as a Service (WaaS) je jednostavan način izrade, održavanja i upravljanja web stranicama, posebno dizajniran za poduzetnike i obrtnike koji tek započinju svoje poslovanje.

Umjesto da odjednom kupite i izradite gotovu web stranicu, dobivate kompletnu uslugu, uključujući hosting, sigurnost i podršku kao mjesečnu pretplatu.

Ova usluga čini proces jednostavnim i pristupačnim, čime olakšava svakome da ima profesionalnu web stranicu bez velikih troškova plaćenih unaprijed.

Prednosti i benefiti Website as a Service izrade web stranice

Postoje brojne prednosti za izradu web stranice uz mjesečnu pretplatu u odnosu na tradicionalnu izradu web stranica.

 1. Financijska pristupačnost: Umjesto visokih početnih troškova, naša mjesečna pretplata nudi pristupačne opcije prilagođene specifičnostima vašeg poslovanja.
 2. Sveobuhvatna podrška: Za razliku od tradicionalnih stranica koje zahtijevaju stalno ažuriranje i samostalno dodavanje sadržaja, naša mjesečna pretplata uključuje sve ove usluge. Više ne morate brinuti o tehničkim detaljima, već se možete potpuno fokusirati na rast svog poslovanja.
 3. Pratimo razvoj vašeg biznisa: Svaka promjena u biznisu, bila ona mala ili velika, odražava se na vašoj web stranici. To osigurava da vaša prisutnost na mreži uvijek odražava aktualne informacije i inovacije vašeg poslovanja.
 4. Kontinuirano ažuriranje: Web stranica je kao živi organizam. Nema kraja izradi web stranice. Za vas dodajemo nove sadržaje i moderniziramo dizajn.
 5. Transparentnost troškova: Nema skrivenih troškova. Sve je jasno definirano u mjesečnoj pretplati, pružajući vam financijsku predvidljivost i slobodu da se usredotočite na ono što najbolje radite - vaše poslovanje.

Kako funkcionira proces izrade Website as a Service

U cijelom procesu izrade web stranice razmišljali smo o tome da što manje obaveza bude na vašim leđima. To ubrzava proces izrade i smanjuje troškove. Sami proces ima nekoliko koraka:

1. Inicijalni sastanak definiranja potreba

Razmišljali smo o olakšavanju procesa izrade web stranice, stoga počinjemo s jednosatnim sastankom kako bismo saznali sve o vašem poslovanju.Raspravljamo o vašim potrebama, ciljevima web stranice, izazovima i ciljanoj publici.

Nakon sastanka, definiramo obujam projekta, sve funkcionalnosti, potrebne sadržaje i konačnu cijenu mjesečne pretplate, pružajući vam jasnu sliku o ukupnoj vrijednosti web stranice.

2. Smjernice za dizajn i izgled web stranice

Kada odobrite predloženi obujam i trošak, pokrećemo pretplatu i ulazimo u fazu dizajna. Predstavljamo vam gotov izgled glavne stranice (Naslovnice), pružajući vam cjelokupan dojam o izgledu web stranice. Vaše odobrenje pokreće proces izrade.

3. Izrada weba i pisanje sadržaja

S odobrenim dizajnom, ulazimo u fazu izrade cijele web stranice, uključujući pisanje relevantnih tekstova.

Važno je napomenuti da je ova usluga pisanja teksta uključena u cijenu mjesečne pretplate. Profesionalno napisani tekstovi potiču na kupnju i doprinose učinkovitosti vaše web stranice.

4. Objava web stranice

Nakon što izradimo i testiramo cijelu web stranicu šaljemo je vama na pregled. Odobrena web stranica se objavljuje i postaje dostupna svima na internetu.

5. Podrška i ažuriranje

Nakon objave, pružamo podršku putem ažuriranja sadržaja i funkcionalnosti web stranice, kao i redovitih ažuriranja koda za neometan i siguran rad. Ove izmjene obuhvaćaju maksimalno 4 sata rada mjesečno i uključene su u cijenu mjesečne pretplate.

Cijena Website as a Service web stranice

Umjesto jednokratnog plaćanja unaprijed, imamo fleksibilni model mjesečne pretplate koji vam omogućuje da plaćate samo koliko koristite. Mjesečna pretplata prilagođava se veličini i složenosti vaše web stranice, počevši već od 55 € mjesečno.

Važno je naglasiti da nema ugovorne obaveze, dajući vam slobodu da koristite uslugu onoliko dugo koliko vam odgovara. Bez obaveza možete prekinuti pretplatu kad god to poželite, prateći ritam vašeg poslovanja.

Nakon dvije godine, imate mogućnost besplatnog preuzimanja web stranice i samostalne brige o njoj. Ako želite preuzeti potpuno vlasništvo i odgovornost prije isteka dvogodišnjeg razdoblja, plaćate samo razliku do unaprijed dogovorene vrijednosti web stranice.

Što uključuje mjesečna pretplata za Website as a Service

Osim samo izrade web stranice sa svim dogovorenim sadržajima i funkcionalnostima mjesečna pretplata uključuje:

 1. Prilagođeni dizajn: Dizajn koji je u potpunosti prilagođen vašem poslovanju. Vaša web stranica će biti moderna i jedinstvena, s sadržajima i tekstovima koji će poticati rast i razvoj vašeg biznisa.
 2. Hosting, održavanje i sigurnosne kopije: Osiguravamo hosting, redovito održavanje i sigurnosne kopije vaše web stranice kako biste imali neometanu 24-satnu online prisutnost vašeg biznisa. Na vama je samo osigurati svoju vlastitu domenu, a mi vam možemo pomoći i u tome.
 3. Poslovni email račun: Otvaranje vašeg poslovnog email računa s prilagođenim izgledom, primjerice, kao što je vaše-ime@nazivtvrtke.hr ili info@nazivtvrtke.com.
 4. SEO optimizacija: Osnovna SEO optimizacija web stranice, uključujući postavljanje Google Search Console alata, kako biste povećali vidljivost web stranice kada korisnici traže relevantne ključne riječi i pojmove na tražilici.
 5. Ažuriranja i izmjene: Sva ažuriranja i izmjene na web stranici u trajanju od maksimalno 4 sata mjesečno. To uključuje standardna ažuriranja sadržaja, dizajna i sigurnosti koda potrebna za neometan rad web stranice i vašeg biznisa. Eventualne izmjene koje bi zahtijevale rad dulji od 4 sata dogovaraju se zasebno.
 6. Dodatne Stranice i funkcionalnosti: Uključivanje opcije za dodavanje novih stranica, funkcionalnosti ili modula tijekom trajanja pretplate prema potrebama vašeg rastućeg poslovanja.
 7. Savjetovanje i podrška: Savjetovanje i podrška u marketinškim strategijama i aktivnostima te savjetovanje o kreiranju novih sadržaja za web.

Sada kada znate sve prednosti i benefite izrade web stranice web stranica kroz plaćanje pretplate, više nema izgovora da svoje poslovanje ne proširite na online svijet.

Trebate web stranicu koja neće opteretiti vaše financije?
Javite nam se
Najnovije teme
crossmenu