Baras Marketing - Digitalni marketing za pobjednike

Izrada i održavanje web stranica

Web stranica je osnovni alat digitalnog marketinga te svi vaši potencijalni kupci očekuju da je imate.

. . .

Izrada weba može biti veliki i skupi projekt za koji često niste ni sigurni što će vam donijeti. Neki se pitaju isplati li im se uopće raditi web ako im i bez nje ide sasvim dobro?

Prvi korak za izradu web stranice je pronaći odgovarajućeg stručnjaka. Izbor je ogroman i cijene se toliko razlikuju da nekad najskuplja ponuda bude i 10-ak puta skuplja od najjeftinije. Kako znati u čemu je razlika i koja ponuda je prava vrijednost za novac?

Jednom kada projekt izrade web stranice krene, potrebno je dosta vremena i znanja za planiranje, prikupljanje i organizaciju sadržaja za web. I taj dio posla se može prepustiti vanjskom stručnjaku. Ali je li on dovoljno stručan da pored web dizajna zna pisati kvalitetan sadržaj koji će poticati na prodaju i biti dobro optimiziran za web tražilice?

Pitanja se samo množe, a s njima i nesigurnost te mogućnost krivog odabira.

Zbog toga smo se odlučili svima koji traže izradu novog weba pružiti punu uslugu koja će uključivati sve aktivnosti od planiranja i pisanja do izrade i održavanja web stranice.

Naše web stranice su modernog dizajna, prilagođene za ljude i tražilice, brzo se učitavaju i optimizirane su za sve mobilne uređaje. Jednom napravljena web stranica, uz stručno održavanje i nadogradnju, bit će godinama vaš pouzdani izvor prihoda.

Moderne i optimizirane web stranice izrađene po mjeri vaše tvrtke

Moderne i optimizirane web stranice izrađene po mjeri vaše tvrtke

Jedinstveni dizajn

Vaša web stranica je rezultat analize potreba vaših potencijalnih kupaca. Te potrebe su pretočene u moderni i jedinstveni dizajn koji olakšava korištenje i ubrzava proces kupnje.

Optimizirano za korištenje

Fokusiramo se na funkcionalnost, bez nepotrebnih dodataka. Rezultat je web koji je brz, optimiziran za pregled na svim uređajima i prilagođen SEO potrebama.

Ključ u ruke

Vaš web vodimo od ideje do realizacije. Pišemo tekst, pripremamo fotografije, dizajniramo i izrađujemo. Nemate potrebu za angažiranjem dodatnih stručnjaka.

Što sve obuhvaća usluga izrade i održavanja web stranice

Izrada WordPress stranica

Za izradu vaših web stranica koristimo najpopularniji i najopsežniji CMS koji danas pogoni više od 40% svih web stranica u svijetu. 

WordPress u kombinaciji s našim alatima i znanjima daje najbolji rezultat. Kreiramo web stranice koje imaju sve funkcionalnosti koje su vam potrebne, upakirane u vrhunski dizajn koji je prilagođen vašem brandu.

Istovremeno, vaša web stranica je do najsitnijeg detalja optimizirana za pregled na svim mobilnim uređajima i napravljena prema svim SEO standardima.

Održavanje WordPress stranica

Usluga održavanja web stranica sastoji se od redovitog ažuriranja i arhiviranja.

Redovnim održavanjem možete spriječiti pad i nedostupnost web stranice te omogućavate sigurnost vaših i podataka vaših korisnika.

Sigurne i održavane web stranice vama pružaju bezbrižno poslovanje, a vašim korisnicima vrhunsko iskustvo.

Izrada WooCommerce web shopova

Za potrebe izrade online trgovina koristimo WordPress i popularnu ecommerce platformu WooCommerce koja je iznimno jednostavna za krajnjeg korisnika.

WooCommerce u kombinaciji s WordPressom omogućuje izradu jednostavnih i srednje kompleksnih web shopova u kojima je moguće postaviti različite mogućnosti plaćanja i dostave.

WooCommerce online shop omogućava prodaju fizičkih i digitalnih proizvoda te online booking i rezervaciju usluga.

Pisanje sadržaja i blogova

Iz našeg iskustva, najveći izazov u projektima izrade novih web stranica je izrada tekstova optimiziranih za web. Često se dogodi da cijeli projekt izrade web stranice kasni baš zbog toga.

Zbog toga pružamo uslugu pisanja svih tekstualnih web sadržaja, imajući na umu zakonitosti pisanja za web, vašu ciljnu publiku i pravila dobrih SEO tekstova.

Osim standardnih web tekstova koji popunjavaju sadržaj naslovnica, opis usluga, proizvoda i drugih sadržaja, moguće je i periodičko pisanje članaka za blog prema unaprijed dogovorenim temama.

Dizajn web grafika

Jedinstvene fotografije, ikone, infografike i druge web grafike povećavaju zanimanje korisnika i potiču ih na kupovinu. One mogu biti snažan alat koji će vas izdvojiti iz mora sličnih kompanija na tržištu.

Važno je angažirati kvalitetnog stručnjaka jer loše odrađeni dizajn je odmah vidljiv i odvratit će korisnika od kupnje. Dobar dizajn neće biti nametljiv, već će intuitivno poticati korisnika na željenu akciju. 

Objava i ažuriranje sadržaja

Web sadržaji s vremenom zastare. Bilo da se radi o općim informacijama, opisima proizvoda i usluga ili nekim drugim sadržajima, s vremenom je potrebno napraviti ažuriranje i objaviti novi sadržaj.

Sadržaj na webu mora uvijek biti točan i relevantan. Krivi opis ili netočni kontakt podaci pokazuju veliku dozu neprofesionalizma i odvraćaju potencijalne kupce.

Zbog toga, potrebno je uvijek imati osobu koja će biti zadužena za promjenu, ažuriranje i objavu novih web sadržaja.

Postavljanje web analitike i izvještavanje

Na web stranice je potrebno postaviti alate za praćenje detaljnih statistika o prometu web stranice, izvorima prometa, korisnicima te mjerenje konverzija i prodaje.

Nakon što su postavljeni svi alati za praćenje i postavljene sve metrike kreće razdoblje analize i izvještavanja.

Izvještaji koje kreiramo su jednostavni za korištenje i lako razumljivi svima. Cilj izvještaja je prikazati najvažnije rezultate weba iz kojih se lako kreiraju informacije i donose kvalitetni zaključci.

Optimizacija web stranica

Zastarjele web stranice koje nisu prilagođene modernim potrebama i navikama kupaca te  web stranice koje se dugo i sporo otvaraju više odmažu nego što doprinose vašim poslovnim rezultatima.

Web stranica je najčešće alat s kojim ostvarujete prvi kontakt s potencijalnim kupcem, a prvi dojam je izuzetno važan.

Optimizirane web stranice povećavaju broj posjetitelja, njihovo zadovoljstvo, a samim time i prodaju koja se ostvaruje putem interneta.

Što je sve potrebno za izradu web stranice?

Za izradu web stranice potrebno je posjedovanje domene i hostinga. Domena je vaša adresa na internetu i naziv vaše web stranice. Naša domena je barasmarketing.hr. Domenu koja završava s .hr, besplatno mogu dobiti sve pravne osobe registrirane u Hrvatskoj i fizičke osobe koje obavljaju registriranu samostalnu djelatnost.

Hosting je web server na kojemu su smještene web stranice te ga možete kupiti od različitih pružatelja hosting usluga, a često i od agencije koja izrađuje web stranicu.

Osim domene i hostinga za web stranicu je najvažnije postojanje sadržaja koji će biti postavljen. To su tekstovi, fotografije i ostali potrebni materijali.

Koliko košta izrada web stranice?

Cijena web stranice ovisi o nekoliko faktora. Ako imate već gotovi sadržaj i dizajn, web stranica će vas koštati manje u odnosu ako trebate nešto od toga.

Gotovi predlošci za dizajn koštaju manje od jedinstvenog dizajna po mjeri.

Cijena također ovisi o veličini i kompleksnosti. Male jednostavne web stranice koje nemaju posebne funkcionalnosti kao što je online trgovina, kontakt forme ili druge napredne postavke mogu koštati samo par tisuća kuna.

Baras Marketing priprema kvalitetan sadržaj umjesto vas i izrađuje web stranice dizajnirane po mjeri po principu ključ u ruke.

Hoću li moći sam ažurirati web stranicu kada bude gotova?

Da! Web stranica nakon izrade postaje vaše vlasništvo i možete preuzeti potpunu kontrolu nad njom i naučiti samostalno upravljati sadržajima. 

Baras Marketing će vam pružiti podršku i educirati vas kako da samostalno ažurirate postojeći i unosite novi sadržaj na web stranicu. 

Možete li Baras Marketing održavati web stranicu za mene?

Da, preporučujemo da nakon izrađene stranice Baras Marketing za vas održava i ažurira web stranicu.

Ako želite možemo vam ponuditi i ažuriranje postojećih i unos novih sadržaja kako bi se vi fokusirali na vama bitnije aktivnosti.

Ako želite kvalitetan web poput našeg

Želim web