Digital marketing usluge

Od online istraživanja i razvoja strategija do savjetovanja i upravljanja svim aktivnostima digitalnog marketinga. Sve na jednom mjestu!

Brza analiza marketing aktivnosti

Ako već radite neke marketing aktivnosti, angažirajte nas kako bi ih analizirali i ponudili vam jednostavne i konkretne prijedloge za unapređenje.

Marketing savjetnik

Pomažemo vam u samo 3 mjeseca posložiti sve vaše marketing aktivnosti kako bi povećali prodaju i brže i efikasnije ostvarili vaše poslovne ciljeve.

Online oglašavanje

Imate dobar proizvod koji nikako ne nalazi put do svojih kupaca? Za vas ćemo osmisliti i kreirati kampanju koju će vidjeti baš oni kojima treba upravo to što vi nudite.

Izrada web stranica

Kvalitetan web i online trgovina nikad nisu bili dostupniji. Započnite svoje digitalno poslovanje s optimizianom web stranicom koja će vam dugoročno donositi profit.

Optimizacija za tražilice

Najjednostavniji način da vas kupci pronađu je putem Google tražilice. Zato morate biti prisutni na najboljim pozicijama za pojmove i riječi koje oni pretražuju.

Društvene mreže

Od odabira pravih društvenih mreža za vaš biznis do postavljanja realnih i mjerljivih ciljeva te planiranja sadržaja koje se neće utopiti u moru dosadnih objava.

Newsletteri

Najbolji alat za direktnu komunikaciju s vašim kupcima i onima koji to žele postati. Gradimo vašu bazu korisnika i šaljem im pomno planirane poruke i ponude.

Content marketing

Krenite komunicirati s vašim postojećim i potencijalnim kupcima. Pričajte im kako će vaš proizvod popraviti njihov život, postanite autoritet i omiljeni brand na tržištu.

Web analitika

Ne znate rezultate svojih digitalnih aktivnosti i ne možete procijeniti koliko doprinose vašem poslovanju? Za vas ćemo postaviti ciljeve, mjeriti, analizirati i savjetovati.
cogfile-emptyuserskeyboardscreenpie-chartchart-barsbullhornmagnifiercrossmenu