Stručni marketing savjetnik za rast poslovanja

Iznajmite marketing stručnjaka koji će brzo povećati vašu prodaju

U samo 3 mjeseca posložit ćemo vaše marketing aktivnosti kako bi povećali prodaju i brže i efikasnije ostvarili vaše poslovne ciljeve.
Što radimo?

Analiza trenutnog stanja

Razumijemo da mnogi klijenti imaju izazove poput nedostatka jasne slike o učinkovitosti njihovih marketinških napora, nepoznavanja konkurencije i nedostatka usklađenosti s trendovima industrije. Zato radimo detaljnu analizu trenutnog stanja.

Identificiramo ključne izazove poput nedostatka ROI-a, nejasnih ciljeva i slabe komunikacije s ciljnom publikom. Pomažemo klijentima da razumiju svoje snage, slabosti, prilike i prijetnje na tržištu.

Naš pristup uključuje pregled marketinških strategija, analizu rezultata kampanja, istraživanje konkurencije i procjenu trenutnih marketinških resursa. Kroz detaljne izvještaje i preporuke, pružamo jasne smjernice za poboljšanje marketinških performansi i postizanje definiranih ciljeva.

Uz našu analizu trenutnog stanja, klijenti dobivaju konkretne korake za optimizaciju marketinških napora, bolje usmjeravanje resursa i postizanje veće efikasnosti u svojim marketinškim aktivnostima.

Odabir email marketing alata

Istraživanje tržišta, kupaca i konkurencije

Nedostatak relevantnih podataka o tržištu i jasnog uvida u potrebe i preferencije ciljne publike je veliki problem za brojne biznise.zato mi istražujemo i pružamo novi uvid u vaše tržište kako bi vam pomogli donositi informirane poslovne odluke.

Kroz naše istraživanje, analiziramo trenutne trendove na tržištu, identificiramo ključne segmente kupaca i proučavamo strategije konkurencije. Tako pomažemo klijentima da bolje razumiju svoje mjesto u industriji, prilagode svoje proizvode ili usluge prema potrebama tržišta te pronađu konkurentske prednosti.

Naša usluga istraživanja tržišta pomaže klijentima da bolje razumiju svoje ciljno tržište, identificiraju potencijalne prilike za rast te izgrade konkurentsku strategiju koja je usklađena s dinamikom tržišta i potrebama kupaca. Ovo rezultira informiranim odlukama i povećanjem uspješnosti njihovih poslovnih aktivnosti.

Saznaj više

Pozicioniranje na tržištu, diferencijacija i USP

Naši klijenti se suočavaju s izazovima kao što su nedostatak jasne strategije za isticanje u masi konkurencije, nedostatak prepoznatljivosti među potrošačima te nedovoljno jasno definiranje jedinstvene prodajnu prednost (USP).

Tu uskačemo i pomažemo vam bolje razumjeti svoje prednosti i razlike u odnosu na konkurenciju te da definirati svoj USP kako bi se istaknuli u svojoj industriji i privukli ciljanu publiku.

Kroz suradnju s našim stručnjacima, klijenti dobivaju jasne smjernice i konkretne korake za pozicioniranje svoje marke, isticanje diferencijacije i istaknutu prodajnu ponudu.

Naša usluga pomaže klijentima da se istaknu na tržištu, privuku ciljane potrošače te izgrade dugoročne odnose vjernosti. Ovo rezultira većom prepoznatljivošću marke, povećanjem prodaje te dugoročnim uspjehom na tržištu.

Saznaj više
Tehnički SEO
Segmentiranje baze primatelja

Marketing strategija

Marketing strategija pruža temelj za uspješno vođenje marketinških aktivnosti kroz jasno definirane ciljeve i smjernice. Mnogi klijenti se suočavaju s nedostatkom jasne vizije za marketinške aktivnosti što dovodi do loših prodajnih rezultata.

Pomažemo klijentima da postave marketing ciljeve, identificiraju ključne marketinške kanale i razviju strategiju koja odgovara njihovim potrebama i poslovnim ciljevima.

Klijenti dobivaju jasnu roadmapu za postizanje marketinških ciljeva, bolju usklađenost marketinških aktivnosti s poslovnim ciljevima te povećanje učinkovitosti. Ovo rezultira dugoročnim uspjehom i rastom njihovog poslovanja na tržištu.

Saznaj više

Budžetiranje i planiranje marketing aktivnosti

Za efikasno upravljanje marketing resursima i postizanje ciljeva s ograničenim sredstvima ključno je znati budžetirati i planirati svaku aktivnost.

Pomažemo klijentima da postave realne ciljeve, pravilno alociraju budžet prema najučinkovitijim kanalima te definiraju ključne metrike za praćenje uspješnosti.
Naš pristup uključuje identifikaciju ključnih marketinških kanala, analizu troškova po kanalu te praćenje povrata ulaganja kroz redovite izvještaje i analize.

To rezultira efikasnijim korištenjem budžeta i povećanjem ROI-a marketinških ulaganja.

Saznaj više
LinkedIn oglašavanje

Koordinacija vanjskih partnera

Nedostatak koordinacije među vanjskim partnerima kao što su kreativne, medijske, komunikacijske i druge marketing agencije rezultira gubljenjem vremena i novaca.

Naša usluga omogućava vam praćenje napretka projekata i rješavanje eventualnih problema ili izazova u realnom vremenu. Kroz efikasnu komunikaciju i suradnju, osiguravamo da klijenti dobiju najbolje rezultate od svojih vanjskih partnera.

Klijenti dobivaju bolju kontrolu nad projektima, optimiziranje resursa, smanjenje troškova te postizanje sinergije i boljih marketinških rezultata. Ovo rezultira efikasnijim i usklađenijim radom cijelog marketinškog tima.

Strateško savjetovanje

Ako se suočavate s nedostatkom jasno definirane marketing strategije mi vam možemo pružiti dubinske uvide i smjernice za postizanje dugoročnih poslovnih ciljeva.

Analiziramo trenutno stanje i pomažemo klijentima da jasno definiraju svoju misiju, viziju i vrijednosti te razvijaju konkurentnu prednost na tržištu.

Kroz uslugu, klijenti dobivaju stručne savjete, konkretne strategije i podršku za ostvarivanje dugoročnih poslovnih ciljeva. Ovo rezultira boljim pozicioniranjem na tržištu, povećanom konkurentnošću te dugoročnim uspjehom i rastom poslovanja.

Postavljanje KPI’s

Marketing edukacija zaposlenika

Mnogi klijenti se suočavaju s nedostatkom stručnosti u digitalnom marketingu, neusklađenosti marketinških aktivnosti s poslovnim ciljevima te nedostatka svježih ideja i inovacija. Zato vam treba edukacija koja će vašem timu pružiti potrebna znanja i vještine za uspješno vođenje marketinških aktivnosti.

Pomažemo klijentima da razumiju najnovije trendove, alate i tehnike u digitalnom marketingu te ih primijene u praksi za postizanje boljih rezultata.

Klijenti dobivaju stručnu podršku, praktična znanja i motivaciju za unapređenje svojih marketinških aktivnosti. Ovo rezultira povećanom stručnošću tima, boljom usklađenošću s poslovnim ciljevima te postizanjem veće učinkovitosti i kvalitete u marketinškim aktivnostima.

Što možete očekivati

Poboljšanje marketinških performansi

Kroz detaljnu analizu, strategiju i edukaciju, radit ćemo na povećanju učinkovitosti i uspjeha u svojim marketinškim aktivnostima.

Optimizacija resursa

Pružamo jasne smjernice za bolju alokaciju budžeta, usklađivanje marketinških aktivnosti s poslovnim ciljevima te efikasno korištenje resursa.

Rast prodaje

Primjenom kvalitetne marketing strategije dolazi do povećanja prodaje te dugoročnog i održivog poslovanja. To je činjenica.

Što kažu o nama

Dijana Z.
vlasnik modnog branda DuoD Design
Strategija nam je pokazala kako postojeći krojački saloni nemaju dobru online prezentaciju. Mi smo se osim na kvalitetu rada, fokusirali i na kvalitetan web i sadržaj s kojim ćemo se pozicionirati kao prvi krojački salon za žene u Zagrebu. Vrlo brzo smo vidjeli rezultate!
Jaki S.
vlasnik OPG-a
Naša strategija je bila ponuditi ljudima u Zagrebu brzi i jednostavnu online narudžbu maslinovog ulja koje je već idući dan dostavljeno na adresu. Danas nam je potražnja veća od naše proizvodnje.

Što dobivate

Stručnu podršku i znanje

Vaš jedini zadatak je da nas upoznate s tvrtkom i poslovnim ciljevima. Naš zadatak je dati vam stručnu podršku i relevantno znanje potrebno za uspješno vođenje marketinških aktivnosti.

Jasne smjernice i strategije

Marketing strategija nije samo popis želja i koraka kako ih postići. Naše strategije pružaju široku sliku trenutnog stanja na tržištu te kako marketingom postići zadane poslovne ciljeve.

Inovativni pristup i bolje rezultate

Naše strategije baziraju se na iskustvu i znanju stečenom kroz dubinsku analizu. Ne kopiramo tržište već tražimo inovativnost koja donosi razliku i rezultat.

FAQ

Koliko iskustva imate u pružanju ovih usluga?

Imamo više od 10 godina iskustva u digitalnom marketingu i pružanju marketinških usluga različitim klijentima iz različitih industrija.

Radili smo za velike globalne brandove i međunarodne marketing agencije. Imamo dugogodišnje iskustvo vođenja timova, upravljanja brojnim marketing projektima i planiranja marketinških strategija.

Kakve rezultate mogu očekivati od vaših usluga?

Naša usluga pruža konkretne smjernice i strategije koje su usmjerene na poboljšanje marketinških performansi, optimizaciju resursa i povećanje konkurentnosti.

U samo 3 mjeseca posložit ćemo vaše marketing aktivnosti kako bi povećali prodaju i brže i efikasnije ostvarili vaše poslovne ciljeve.

 

 

Kako se prilagođavate specifičnim potrebama mog poslovanja?

Naše iskustvo rada iz brojnih industrija nam pomaže da svakom klijentu pristupimo individualno. Analiziramo trenutno stanje i okruženje te prilagođavamo naše usluge vašim specifičnim ciljevima, resursima i tržišnom okruženju.

 

Kako će izgledati proces suradnje s vašom agencijom?

Naš proces rada funkcionira u 4 jednostavna koraka: slušamo, analiziramo, predlažemo i realiziramo. Nakon što nam se javite dogovaramo konzultacije u trajanju od 1 sata u kojem ćete vrlo brzo vidjeti vrijednost za vaše poslovanje.

Koliko je vaša usluga pristupačna za moje poslovanje?

Pristupamo svakom projektu s pažljivim razmatranjem budžeta i resursa klijenta kako bismo osigurali pristupačnu, ali učinkovitu uslugu.

Nakon odrađenih besplatnih konzultacija, napraviti ćemo kratku analizu i naš prijedlog aktivnosti - također potpuno besplatno.

 

Koji su primjeri uspjeha ili referentne priče koje možete podijeliti?

Imamo brojne reference i primjere uspješnih projekata s klijentima iz različitih industrija. Pogledajte sve naše realizirane projekte na linku.

Prestanite se kockati s vlastitim poslovanjem
Trebam savjetnika
crossmenucheckmark-circle