Izrada i održavanje web stranica

Moderne, brze i kvalitetne web stranice izrađene po mjeri vaše tvrtke

Izrađujemo web stranice koje spajaju estetiku, funkcionalnost i rezultate. Osigurajte kompletnu uslugu izrade dizajna i sadržaja te održavanja, povoljnije i sve na jednom mjestu.
Što radimo?

Vizualni dizajn web stranice

Prvi korak u izradi web stranice je stvaranje privlačnog i funkcionalnog online iskustva za vaše posjetitelje istovremeno odražavaju vaš brandi ciljeve.

Nudimo personalizirani dizajn prilagođen vašem brendu i industriji, uzimajući u obzir najnovije trendove u dizajnu web stranica. Ali ono što je najvažnije - stvaramo jednostavno i ugodno korisničko iskustvo koje će svakog posjetitelja poticati na kupovinu na svim ekranima. Od velikih desktop računala do pametnih telefona.

Izrada WordPress stranica
Optimiziranje postojećih sadržaja

Izrada web stranice

Za izradu vaših web stranica koristimo najpopularniji CMS koji danas pogoni više od 40% svih web stranica u svijetu - WordPress.

WordPress u kombinaciji s našim alatima i znanjima daje najbolji rezultat. Kreiramo web stranice koje imaju sve funkcionalnosti koje su vam potrebne, upakirane u vrhunski dizajn koji je prilagođen vašem brandu.

Istovremeno, vaša web stranica je do najsitnijeg detalja optimizirana za pregled na svim mobilnim uređajima i napravljena prema svim SEO standardima.

Saznaj više

Izrada web stranica kroz pretplatu

Website as a Service (web stranica kao pretplata) nova je metoda izrade web stranica koja smanjuje cijenu početnih ulaganja i ubrzava proces izrade.

Umjesto da odjednom kupite gotovu web stranicu, dobivate kompletnu uslugu, uključujući hosting, sigurnost i podršku kao mjesečnu pretplatu.

To je jednostavan način izrade, održavanja i upravljanja web stranicama, posebno dizajniran za poduzetnike i obrtnike koji tek započinju svoje poslovanje.

Saznaj više
LinkedIn oglašavanje
Pisanje blogova

Copywriting i pisanje web sadržaja

Iz našeg iskustva, najveći izazov u projektima izrade novih web stranica je izrada tekstova optimiziranih za web. Često se dogodi da cijeli projekt izrade web stranice kasni baš zbog toga.

Zbog toga pružamo uslugu pisanja svih tekstualnih web sadržaja, imajući na umu zakonitosti pisanja za web, vašu ciljnu publiku i pravila dobrih SEO tekstova.

Osim standardnih web tekstova koji popunjavaju sadržaj naslovnica, opis usluga, proizvoda i drugih sadržaja, moguće je i periodičko pisanje članaka za blog prema unaprijed dogovorenim temama.

Saznaj više

Dizajn web grafika

Jedinstvene fotografije, ikone, infografike i druge web grafike povećavaju zanimanje korisnika i potiču ih na kupovinu. One mogu biti snažan alat koji će vas izdvojiti iz mora sličnih kompanija na tržištu.

Važno je angažirati kvalitetnog stručnjaka jer loše odrađeni dizajn je odmah vidljiv i odvratit će korisnika od kupnje. Dobar dizajn neće biti nametljiv, već će intuitivno poticati korisnika na željenu akciju.

Video oglašavanje
Dizajn web grafika

Održavanje web stranica

Usluga održavanja web stranica sastoji se od redovitog ažuriranja i arhiviranja.

Redovnim održavanjem možete spriječiti pad i nedostupnost web stranice te omogućavate sigurnost vaših i podataka vaših korisnika.

Sigurne i održavane web stranice vama pružaju bezbrižno poslovanje, a vašim korisnicima vrhunsko iskustvo.

Ažuriranje sadržaja

Web sadržaji s vremenom zastare. Bilo da se radi o općim informacijama, opisima proizvoda i usluga ili nekim drugim sadržajima, s vremenom je potrebno napraviti ažuriranje i objaviti novi sadržaj.

Sadržaj na webu mora uvijek biti točan i relevantan. Krivi opis ili netočni kontakt podaci pokazuju veliku dozu neprofesionalizma i odvraćaju potencijalne kupce.

Zbog toga, potrebno je uvijek imati osobu koja će biti zadužena za promjenu, ažuriranje i objavu novih web sadržaja.

Objava i ažuriranje sadržaja
Segmentiranje baze primatelja

Optimizacija web stranica

Zastarjele web stranice koje nisu prilagođene modernim potrebama i navikama kupaca te  web stranice koje se dugo i sporo otvaraju više odmažu nego što doprinose vašim poslovnim rezultatima.

Web stranica je najčešće alat s kojim ostvarujete prvi kontakt s potencijalnim kupcem, a prvi dojam je izuzetno važan.

Optimizirane web stranice povećavaju broj posjetitelja, njihovo zadovoljstvo, a samim time i prodaju koja se ostvaruje putem interneta.

SEO optimizacija

U sklopu izrade web stranice radimo i na poboljšanju vidljivosti i rangiranja vaše web stranice na tražilicama poput Googlea.

Jednom izrađena stranica neće sama od sebe privući nove kupce. Potrebno je raditi na privlačenju organskog prometa i postizanju visokog rangiranja za ključne pojmove koje donose prodaju.

Istražujemo što guglaju vaši potencijalni kupci i optimiziramo postojeće sadržaje prema tim pretragama.

Saznaj više
Dizajn newslettera

Postavljanje web analitike i izvještavanje

Na web stranice je potrebno postaviti alate za praćenje detaljnih statistika o prometu web stranice, izvorima prometa, korisnicima te mjerenje konverzija i prodaje.

Nakon što su postavljeni svi alati za praćenje i postavljene sve metrike kreće razdoblje analize i izvještavanja.

Izvještaji koje kreiramo su jednostavni za korištenje i lako razumljivi svima. Cilj izvještaja je prikazati najvažnije rezultate weba iz kojih se lako kreiraju informacije i donose kvalitetni zaključci.

Saznaj više

Što možete očekivati

Doseg do šire publike

Više od 89% kupaca svoje istraživanje započinje online, čak i ako planiraju svoju kupovinu obaviti u fizičkoj trgovini.

Veći kredibilitet

Web stranica pokazuje ozbiljnost, kredibilitet i pouzdanost tvrtke pa potrošači češće biraju kupovinu od tvrtki s web stranicom.

Povećanje prihoda

Web stranica je vaše prodajno mjesto koje radi 24/7, svakog dana u godini uz minimalne troškove potrebne za održavanje.

Što kažu o nama

Romana T.
vlasnica konzultantske tvrtke
Iznimno brza i kvalitetna izrada web stranice. Baras Marketing mogu preporučiti svakome.
Danijel B.
distributer sredstva za čišćenje
Baras Marketinu smo povjerili redizajn naše web stranice koja sada na vrlo pregledan način prezentira sve naše proizvode i tvrtku.

Što dobivate

Princip ključ u ruke

Vaš web vodimo od ideje do realizacije. Pišemo tekst, pripremamo fotografije, dizajniramo i izrađujemo. Nemate potrebu za angažiranjem dodatnih stručnjaka.

Uključeno mjesečno održavanje

Od trenutka kada objavimo web brinemo se o funkcioniranju svih njegovih komponenti kroz mjesečno održavanje, backup i ažuriranje sadržaja.

Web analitika

Postavljamo alate za praćenje rezultata i kreiramo izvještaje s prijedlozima za poboljšanja.

FAQ

Što je sve potrebno za izradu web stranice?

Za izradu web stranice potrebno je posjedovanje domene i hostinga. Domena je vaša adresa na internetu i naziv vaše web stranice. Naša domena je barasmarketing.hr. Domenu koja završava s .hr, besplatno mogu dobiti sve pravne osobe registrirane u Hrvatskoj i fizičke osobe koje obavljaju registriranu samostalnu djelatnost.

Hosting je web server na kojemu su smještene web stranice te ga možete kupiti od različitih pružatelja hosting usluga, a često i od agencije koja izrađuje web stranicu.

Osim domene i hostinga za web stranicu je najvažnije postojanje sadržaja koji će biti postavljen. To su tekstovi, fotografije i ostali potrebni materijali.

Koliko košta izrada web stranice?

Cijena web stranice ovisi o nekoliko faktora. Ako imate već gotovi sadržaj i dizajn, web stranica će vas koštati manje u odnosu ako trebate nešto od toga.

Gotovi predlošci za dizajn koštaju manje od jedinstvenog dizajna po mjeri.

Cijena također ovisi o veličini i kompleksnosti. Male jednostavne web stranice koje nemaju posebne funkcionalnosti kao što je online trgovina, kontakt forme ili druge napredne postavke mogu koštati samo par stotina eura.

Baras Marketing priprema kvalitetan sadržaj umjesto vas i izrađuje web stranice dizajnirane po mjeri po principu ključ u ruke.

Kako će izgledati proces izrade web stranice od početka do kraja?

Proces uključuje inicijalne konzultacije kako bismo razumjeli vaše poslovne ciljeve i brand identitet, zatim slijedi dizajniranje prototipa, razvoj web stranice, testiranje funkcionalnosti i konačno lansiranje. Nakon lansiranja, Baras Marketing za vas održava i ažurira web stranicu kako bi se vi fokusirali na vama bitnije aktivnosti.

Koje vrste sadržaja mogu očekivati da će agencija stvoriti za moju web stranicu?

Naša agencija može stvoriti sve vrste sadržaja potrebne za web stranicu, uključujući tekstove, slike, infografike, blogove i druge marketinške materijale prilagođene vašim potrebama i ciljevima.

Koje vrsta podrške za održavanje i nadogradnje web stranice nudite nakon lansiranja?

Naša usluga web stranica na pretplatu uključuje redovito ažuriranje softvera, sigurnosne provjere, dodavanje novih funkcionalnosti prema potrebi te rješavanje bilo kakvih problema ili poteškoća.

Kako ćemo mjeriti uspjeh web stranice i dobivati izvještaje o performansama?

Postavit ćemo alate poput Google Analytics za praćenje ključnih metrika poput broja posjeta, konverzija, ponašanja korisnika i drugih relevantnih pokazatelja te redovito generirati izvještaje o performansama i preporuke za optimizaciju.

Ako želite privući nove kupce za vaš biznis
Želim web stranicu
crossmenucheckmark-circle